Фолк певицата Деси Слава ридаела: Непознатият издъхна окървавен в ръцете ми!

За първи път днес излиза наяве огромна лична драма, която е преживяла поп фолк дивата Деси Слава през есента на 2016 г., когато пуска тъжната си балада „И това ще преживея”, пише „Флагман“. 
Тогава никой не подозира, че има причина русата фурия да скрие знойните си форми в плътни черни дрехи, ръкавици и шапка и да позира с печален израз на скалистия морски бряг.

Деси Слава е изживяла истински кошмар  на 9 септември 2016 г. малко преди разсъмване.

Тя се прибира към столицата след  участие във Варна. Шофьорът й Димитър Илиев решава за по-голямо удобство да минат през Бургас и да се включат в магистрала „Тракия”. Деси Слава седи на предната дясна седалка и е полузаспала.

В района на Карнобат, в 5.45 ч, автомобилът се движи със 120 км/ч, установено от техническа експертиза. Видимостта  е намалена поради стелеща се мъгла, все още се развиделява. На 130 метра пред колата изскача пешеходец. Водачът изобщо няма време за реакция, за да обере скоростта и да спре. Удря човека, отнася тялото му.

Веднага шофьорът и Деси Слава изскачат и опитват да окажат помощ, повикали са и линейка. Пострадалият умира окървавен в скута й след около десетина минути от многобройните наранявания.

Пред дошлите полцаи и пред лекарите Деси Слава ридае в нервен срив: Не знаете какво е да издъхне човек в ръцете ти, не сме виновни!
След инцидента Димитър отказва да шофира, с Деси остават приятели. Повече не кара служебната й кола.

Тя записва сърцераздирателната балада и я пуска през октомври 2016 г., месец по-късно. Песента е посветена на мъж, както звучи в текста, любовно.
Деси дълго време след това не се качва в автомобил и оттогава не седи на предна дясна седалка.

През декември 2017 г. ражда втория си син Борис.