Голям проблем мъчи Лора Крумова, вижте какво се случва

 

 

Лора Крумова изпитва трудности в майчинството, тъй като Сотир го няма при нея и не може да й помага, пише HotArena. Тв водещата, която роди второто си дете през септември миналата година, е принудена сама да отглежда сина си и дъщеря си.

Близки до журналистката издават, че още в началото на зимата половинката й Сотир, който през лятото е учител по сърф на къмпинг „Градина“ си хванал багажа и заминал за Банско. Там през студените месеци си изкарвал хляба като инструктор по ски и сноуборд на пистите в курорта, писа „Ретро“.

Откакто я изоставил с децата, двамата не се били виждали, защото потокът от туристи не секвал и Сотир не можел да се прибере до София. Общувал с жена си само по телефона и не можел да й помага по никакъв друг начин освен финансово.

За подкрепа в грижите за децата Лора разчитала на роднините си и пуснала сина си Явор на градина, за да има повече време.

Крумова все още не е коментирала информацията, че е уволнена от Нова телевизия. Навсякъде се тръби, че нейната заместничка Мартина Ганчева ще остане за постоянно, тъй като трупа по-висок рейтинг от предшественицата си.