Народен лек за почистване на червата

 

 

Честите настинки, умората, инфекциите, сънливостта, липсата на концентрация – всичко това е доказателство за наличието на токсини в организма, злокачествени бактерии и други, не по-малко вредни вещества.

Опитайте този ефективен природен лек за тези проблеми.

Почистването на организма трябва да прилагате най-малко веднъж на шест месеца, т.е. два пъти годишно, тъй като натрупаните токсини могат да доведат до различни заболявания.

Ефективен природен лек от руската народна медицина се състои от кисело мляко и брашно от хелда.

Киселото мляко е „еликсир на красотата и здравето“, а брашното от хелда притежава изключителни лечебни свойства: укрепва организма, подмладява кръвоносните съдове, премахва умората, повишава циркулацията на кръвта в ръцете и краката, повишава отделянето на урина.

Отличен е за запомняне и концентрация. Намалява натиска, лекува атеросклероза и запек. В комбинация с кисело мляко, намалява нивото на захар в кръвта, почиства червата и кръвоносните съдове, нормализира обмяната на веществата и работата на панкреаса, повишава нивото на хемоглобина в кръвта. Това е наистина приказно народно средство!

Рецептата за лечебна смес от кисело мляко и брашно от хелда е следният: Една супена лъжица брашно от хелда поливате с чаша (180мл) кисело мляко и разбъркайте добре.Направете го вечер и го оставете в хладилника.

Сутрин половин час преди хранене отново разбъркайте и го изяжте. По желание добавете малко мед. Най-добре е тази смес да приемате вместо закуска, така че 3 часа след това не яжте нищо.

Курсът на почистване на организма трябва да продължи 14 дни.