Антония Петрова-Батинкова зашемети с фигура и подарък за „Свети Валентин” (СНИМКИ)

 

 

Преди няма и месец Антония Петрова-Батинкова роди първородния си син Благовест, а вече е с предишната перфектна фигура. Откакто е в обятията на съпруга си Ивайло Батинков, миската буквално сияе от щастие.

Поредното потвърждение за това е вчерашния „Свети Валентин”, на които двамата са досущ като влюбени тийнейджъри.

„Първият ни „Св. Валентин” заедно! Това е едва началото на един прекрасен живот! Обичащи и обичани, влюбени един в друг и в нашия син, завинаги! Смисълът на живота е да имаш семейство и да бъдеш щастлив в него!”, написа щастливата Антония в социалните мрежи, а на кадрите се вижда и с каква изненада е започнала празника си.

Преди броени дни миската разкри и как е възвърнала толкова бързо предишната си фигура, която в момента сякаш е дори по-впечатляваща и отпреди бременността.

„Едва 2 седмици след раждането резултатът от естественото, нормално раждане, кърменето и личната грижа (заедно със съпруга ми) за сина ни е: -11 кг (всички килограми които качих по време на бременността); отново съм в същата форма и точно толкова килограми, колкото когато забременях!!! Извод: раждайте естествено, кърмете и се грижете пълноценно за децата си, така ще си върнете формата без спорт и диети!”.