Вижте какво крие Диляна Попова от сина си Борил

 

 

Откакто стана майка преди няколко години, Диляна Попова е коренно различен човек.

От някогашната красавица, за която позата пред обектива бе приоритетна, днес е останала само красивата визия. Приоритетите вече са различни и почти всички са свързани със сина й Борил.

Изкусителната манекенка буквално е ужасена от онова, което технологията провокира в детското съзнание. И прави всичко възможно да отвлича вниманието му в такива моменти.

Въпреки че е още много малък, синът й Борил вече е впечатлен от таблета и телефона на майка си. И при всеки удобен момент търси как да ги вземе. „В последната година непрекъснато ми искаше телефона – започва да реве и да пищи, и ми го взима от ръцете. С Асен му взехме таблет, но той не спира да го гледа”, признава Диляна. И споделя, че цялата ситуация започва много да я плаши.

„Изплаших се как му действа и дори забелязах, че става агресивен в един момент”. Манекенката прави всичко възможно, за да обясни на сина си, че тези му занимания са много вредни. „Той е мило дете, а започва да блъска и да тропа по масите, позволява си да размахва ръчички и да казва – аз съм зомби и тогава наистина се изплаших! Скрих му таблета.. Виждам, че сега е по-спокоен. Доскоро гледахме филмчета като „Маша и мечокът”, но вече е малко по-голям и редуваме и с разни детски игрални филмчета“.