Мис България се омъжи за бившия на Елен Колева (СНИМКИ)

 

 

Мис България Марина Войкова вече е госпожа. Носителката на престижната титла за 2015 година се омъжи за бизнесмена Давид Бонев. Двамата си казаха „Да” на Свети Валентин и побързаха да се похвалят с халките си в социалните мрежи.

 

„Ти си човекът, който разтваря целия свят за мен. Искам да се гмурна в бъдещето с теб, защото когато си до мен, то изглежда по-голямо и по-ярко, отколкото някога съм си представял. Не искам да се установя с теб, искам да полетя заедно с теб – към далечни страни, непознати местности, до дребни кътчета по света. Ти си човекът, при когото искам да се прибера у дома. Този, с когото искам да избягам. Искам да си с мен на всяко приключение, на което се отправя, до края на живота си. Искам да правя всичко на тази земя с теб. Не искам да си човекът, с когото винаги се съгласяваш. Искам да съм онзи, който предизвикваш – да се променя, да расте, да се разраства по начини, които дори не биха ми хрумнали, преди да те срещна. Искам да водим разгорещени дебати до 3 през нощта. Искам силно да ми противоречиш, когато не действам правилно. Искам страстни аргументи за начина ни на живот, тъй като твоят огън захранва моя и никога не искам тази искрица да умре. Искам да съм човек, когото ти не се страхуваш да предизвикаш, защото понякога се нуждая от този допълнителен тласък. И можеш да си сигурен, че можеш да очакваш същото от мен.
Обичам те от тук до края на света и отговорно и любящо ще се грижа и бъда с теб.“, написа Давид Бонев в социалните мрежи.