Разбра се какво е убило легендарния бургаски рапър (ВИДЕО)

 

 

Скоротечен рак на стомаха е довел до смъртта на бургаската рап легенда 3G – Кирил Атанасов. 

31-годишният млад мъж узнал за своето заболяване в първите дни на годината, започнал лечение, но заболяването се развило скоротечно и за по-малко от 40 дни той се стопил с 30 кг. От няколко дни бил в критично състояние, издъхнал е снощи малко след 20 часа, разкриха негови близки пред flagman.bg.

 

Приятели на Кирил разказаха, че покрай Коледните празници той споделил, че има болежки, но не ги приел насериозно. Отишъл на лекар в първите работни дни на 2019 година, за да чуе зловещата диагноза. След това се е изолиран и малцина са узнали за заболяването му, започнал битка с коварната болест, но просто е нямал шанс.

„Весело посрещане на Новата 2019 година! Нека бъде по-добра за всички ни”, пожелал е навръх 31 декември Кирил, неподозирайки, че му остават шест седмици живот.

Кирил беше много скромен и предан приятел, невероятен човек. Ще остави огромна дупка в сърцата ни”,с подели един от приятелите му.

Едно от легендарните парчета на 3G, превърнало го в знаменитост. Преди 15-ина години тази песен направи пробив в класацията на ММ: