Първи подробности: Млад мъж е избил семейството си в Нови Искър

 

 

Военен е убил родителите си, брат си и баба си, съобщиха от пресцентъра на МВР. Инцидентът се е случил в гр. Нови Искър.

Мъжът е 25-годишен. След като два дни не се явил на работа, днес военна полиция е отишла да го търси в дома му, съобщава Нова телевизия. Отивайки на адреса, те намират четири трупа. По непотвърдена информация те са открити с огнестрелни рани тази сутрин в дома им в Нови Искър.

Мъжът е задържан във видимо неадекватно състояние.

В момента районът е отцепен от екипи на министерството на вътрешните работи и на Военна полиция. Очаква се малко по-късно МВР да даде и повече информация за причините за този трагичен инцидент.

Припомняме, че в първите дни на януари 2018 г. Нови Искър беше разтърсен от масово убийство. Шестима души бяха разстреляни – баща, син, доведена дъщеря, приятелят ѝ и баба ѝ бяха убити хладнокръвно с по няколко куршума. В кладенец на километри от къщата беше открита застреляна и майката.

Заподозрян беше Росен Ангелов – 56-годишен, рецидивист, с присъди за блудство с малолетна и кражби. Той беше издирван в продължение на четири дни, след което беше намерен мъртъв с куршум в главата.