Девойка бе изтезавана брутално, но ненадейно се появи пощальон и вижте какво се случи ..

 

 

В американския град Сакраменто, щата Калифорния, 16-годишно момиче попаднало в плен на организатори на канала за секс търговия. Момичето се скарало с майка си и избягало от дома.

Новият й познат се оказал замесен със сводниците и буквално продал ученичката на извергите. Кристал Алън в продължение на три месеца се намирала в къща, охранявана от въоръжени мъже и зли кучета.

Според думите на Алън, тя се молила всеки ден и мечтаела отново да види майка си. Престъпниците превърнали живота й в истински ад – тя била завързвана за стол, бита и изнасилвана, съобщава CBS за случая, който приключва на 8 юни, но едва сега излизат подробности и детайли около ужасяващото произшествие.

На същата дата, девойката вижда, че към къщата се приближава пощенски автомобил. Момичето без да мисли се втурнало към колата, без да знае кой е в нея. На волана бил пощальонът Иван Кристотомо. Той разбрал, че момичето бяга от нещо ужасно. Бащата на четири деца я оставил на сигурно при себе си в машината и се обадил в полицията.

Спасеното момиче и пощальонът се срещнаха един месец след спасяването в емоционална среща, на която присъстваше и майката на Алън. Трябва да се отбележи, че полицията все още не е установила самоличността на нарушителите.