4-годишно момче се събужда от кома и казва 3 сърцераздирателни думи..

 

 

Когато синът на Рут, Нолан е само на три години, той започва да се разболява. Отначало не изглежда нищо необичайно, но когато Нолан започва да изпитва затруднения да диша, докато спи, Рут решава да го заведе в болница.

След като развил резистентност към антибиотици, физиологичен разтвор (за да се бори срещу предполагаемата синусова инфекция), лекарите решили да премахнат сливиците на Нолан и подутите аденоиди. Операцията е извършена през 2015 г.

Но когато изследвали тъканта се оказало, че нолан страда от рабдомиосарком, вид рак, който засяга меките тъкани на тялото.

Само за един ден животът на семейство Скъли се обърнал с главата надолу. Всичко започва да се фокусира около посещенията в болниците, химиотерапията и лъчевата терапия.

Семейството се моли и се надява на чудо, че Нолан може да се спаси от рака.

Докато Нолън е болен, той никога не иска да бъде на повече от метър от майка си. Това включва, когато се къпе или ходи в банята, където просто лежи на постелката и я чака.

След това един ден през февруари 2017 г. онколозите, които помагали на Нолан в битката, разбили новината. Нолан вече нямало да страда; лечението е изчерпано.

Рут разбира, че не са им останали много дни заедно.

Майката казва на Нолан, че вече няма да се борят. Той се успокоява, но в същото време се притеснява, че майка му ще се разстрои. Рут осъзнава, че се е борил толкова дълго, само заради нея.

Семейството подготвя нещата и се готви да се прибере вкъщи, когато е време да си тръгнат, Нолан казва на майка си, че иска да остане в болницата.

След 36 часа Рут пита умиращото си дете, дали е ок, да си вземе бърз душ.

Когато Рут се връща, Нолан е заспал дълбоко и майката разбира, че не им е останало много време, след което ляга до него а той като по чудо се събужда от дълбокия сън, усмихва се и казва „Мамо, обичам те!“, след което заспива и не се събужда повече.

Гледката от банята, където Нолан я чака, Рут няма никога да забрави и ще й напомня за малкото смело момче.