Слави Трифонов слиза от екран?

 

 

Отива си една легенда от българския ефир и шоубизнес. Точно четири месеца още ще гледаме „Шоуто на Слави“, след което само ще си спомняме за водещия Слави Трифонов и най-добрите музиканти от „Ку ку бенд“, твърди „Шоу“.

Хората от екипа на Слави са уведомени за предстоящите промени и вероятността да остават без работно място. Според изданието репортери на Дългия са заявили, че „Шоуто на Слави“ ще съществува до края на май или средата на юни, след което излиза в постоянна отпуска.

Водещият Слави Трифонов убеждавал подчинените си, че няма да ги остави безработни и гладни. Има вариант шоуто да продължи по друга телевизия, но по-скоро самият Слави иска вече да се отдръпне от светлините на прожекторите. Здравословното му състояние не било никак цветущо и снимките на предаването го изморявали неистово много.

Обещал е обаче на всичките си служители, че ще се погрижи за тях и ще гледа да ги уреди с работа, тъй като им бил благодарен за верността през всичките тези години. През последните месеци наблюдаваме Слави променен в шоуто си, доста по-мек към бенда и актьорите, които преди това навикваше доста унизително. С приближаването на финала той се е разчувствал и търси все по-често приятелски разговори с работниците си.

Искало му се да чукне 20-годишен юбилей на шоуто през ноември догодина, но непредвидените ситуации със здравето и обтегнатите отношения с медията го принуждават да се сбогува с хобито и професията си доста по-рано. Предстои да видим какво ще се случи с „Шоуто на Слави“ и дали все пак Дългия няма да пренебрегне за пореден път личния си живот и здравословно състояние, за да продължи да радва почитателите си всяка вечер.