Трагедия: Върху обезглавения ѝ труп намериха бележка: Това се случи с мен, защото мъжът ми… (ВИДЕО)

 

 

Мексиканката Сусана Карера изчезнала, когато отишла да вземе едно от децата си от дома на своя приятелка. Отвличането на жената е фиксирано от камера за видеонаблюдение.

Камерата е уловила момента, когато неизвестен мъж сграбчва Сусана и я натъпква в паркирала редом кола. А след седмица в мексиканския щат Веракрус, е открит обезглавения ѝ труп в черен чувал, информира CCTV.

В окървавения пакет имало и бележка със зловещи думи, написани вероятно от похитителите ѝ:

„Това се случи с мен, защото мъжът ми отказа да плати откуп“.

 

Както станало ясно впоследствие, Сусана и съпругът ѝ били бизнесмени и имали собствена компания Pexaluminio, уточнява Daily Mail. Похитителите поискали от мъжа на Сусана откуп в размер на 4 милиона песо (около 366 000 лева). След като не получили парите те си отмъстили зверски на невинната жена.

Съобщението за убийството е потвърдено от съпруга ѝ. Няколко часа след трагедията той написал пост във Фейсбук, в който благодарил на всички, които са го подкрепили през тези страшни дни. По информация на местните медии почерненото семейство просто не успяло да събере в срок парите за откупа.

„Благодаря на всички за вашите молитва и пожелания моята съпруга Сусана Карера да се върне у дома. За съжаление тя не успа. Тя е мъртва“, гласи сърцераздирателният пост на съпруга на жестоко убитата жена.