Унижиха пловдивчанка в автобус, багажът на кондуктора бил по-важен от двете й деца СНИМКИ

 

 

Униженията в градския транспорт под тепетата продължават, а жертва този път е пловдивчанка, която се оплака от грубо и неприемливо отношение от страна на служители. Най-абсурдното в този ситуация е, че замесени са били и двете й деца.

Дамата всеки ден пътува с рейс по линия N 10, за да вземе 2-годишното си момиченце от яслата в Тракия. Така и във вторник следобед. Пловдивчанката се качила в превозното средство с детето, като с нея било и бебето  й. Те седнали на тройната седалка, на която имало торба с багаж,съобщава trafficnews.bg.

Още с позициониране на седалката, водачът на рейса й заявил, че момиченцето няма право на седалка, защото е малко.

„Започна да прави скандал, че трябва да махна детето, за да седне друг човек, иначе нямало да ни пуска друг път в рейса. Децата имат карта до 7-годишна възраст. Това, че пътуват безплатно, не значи, че трябва да стоят прави.  Ако се дразни, че не печели от нас процент от билетите, то да се сърди на друг. Това поведение е нелепо от възрастен мъж. Да не би багажът да е по-важен от децата ми?”, пише до редакцията ни възмутената жена.

Пловдивчанката добави още, че след скандала, кондукторът преместил чантата, а на нейно място настанили друг пътник. Тя е категорична, че ще подаде оплакване спрямо шофьора във фирмата превозвач.

За грозната сцена сигнализирахме в писмен вид до фирмата превозвач. Практика на превозвачите е, да не предоставят становище, свързани с нередности в градския транспорт. И все пак очакваме позицията на фирмата, обслужваща автобус N10.

 

Снимки- trafficnews.bg