Начало Новините днес Ад в ж. к. „Гео Милев“ в София!

Ад в ж. к. „Гео Милев“ в София!

Истински ад в столичния квартал „Гео Милев“. В блок 26 вх. Б жителите биват тормозени от мъж с тесла, който се опитва да разбива вратите им вечер.
Полина и Иван са семейство, което чака бебе. Жената е в 9-ия месец и са в паника от случващото се.

„Тази нощ нашият съсед, който живее под нас, казва се Пламен Киров, той не изглежда съвсем наред. Тази нощ буйстваше и псуваше. Това не му е за първи път. Нападал ни е два пъти с тесла“, заяви Иван в ефира на Нова тв.

„Не чуваме точно какви са заплахите“, добави бременната дама.

„Щял да запали блока, да ни убие. В 2 и половина през нощта една вечер с тесла опита да разбие вратата. Нямаме представа какво искаше. Със сигурност, след като иска да влезе в апартамента, едва ли иска да краде, по-скоро да ни убива. Преди време бяхме в чужбина, когато ми се обадиха да ни кажат, че пак този човек ни е разбил вратата – с тесла. Оправданието му беше, че го били преследвали, а той чувал шумове“, разказа Иван.

„Този човек живее сам, никога не отваря на никого. Има човек, който се грижи за него – идва през уикенда, но не му е роднина“, разкри Полина.

Потърпевшият даде кратко описание на тормозителя: „Пламен Киров прилича на отшелник. Затворил се е в апартамента си, има всякакви клошарски неща, не излиза от жилището си. Той не е освидетелстван, няма настойник, няма и роднини. Черно на бяло до този момент сме пуснали 2 официални жалби, викали сме и доста пъти полицията. За момента няма никакво развитие. Дори не ми казват кой е прокурорът, който се занимава със случая, за да мога да си изкарам ограничителна заповед“, заяви Иван

Семейството се притеснява и е взело мерки, за да се пази: „Взели сме си паник бутон и спрейове за самозащита“, признава Полина.

„Не искаме да бъдем поредната трагедия, която е можела да бъде предотвратена, като тази с четворното убийство в Нови Искър с брадва. Тук става въпрос за тесла“, завърши Иван.

error: Content is protected !!