Естествен лек срущу псориазис

 

 

Псориазисът е много често срещана кожна болест, която се характеризира с появата на червени плаки, покрити със сребристо-бели петна на кожата.

В западните индустриализирани страни възниква с честота от 1,5% до 5%.И двата пола са еднакво застрашени, но болестта за първи път може да се прояви в детството. В повечето случаи заболяването има хроничен вид, но вероятно се получава наследствено. Псориазисът не е нито алергия нито заразна болест. 2 пъти на ден преди ядене се пият 10 капки от черен кимион.

От тях се мажат и болните места( можете да го закупите в билкова аптека ). Масло срещу псориазис Напълнете литрова бутилка с цвете от жълт кантарион . Добавете един стрък нарязан равнец и цвете от невен, Сложете зехтин или слънчогледово масло. Добре затворете и оставете на слънце да престои три седмици. След това се добавят пет грама масло от лавандула. След като е готова тази рецепта, разбъркайте добре и прецедете, така че с полученото масло намазвайте болните места два пъти на ден. Всеки ден почиствайте кожата с чай от дъбова кора.