Звезда в Инстаграм се хвали с естествени пищни форми, фенове я разобличиха ..

Подражанието по напомпената външност на Ким Кардашиян достига такива размери, че вече придобива хипертрофирани форми. Девойките нееднократно лягат под ножа, за да се сдобият с бразилско дупе. Но 20-годишната Екатерина Галиченко твърди, че тя е постигнала такава фигура самостоятелно.

Девойката е много популярна в „Инстаграм“ благодарение на ефектните ѝ форми, по които прилича на холивудската звезда. Нейният задник действително не може да не бъде забелязан. Страниците ѝ в социалните мрежи вече имат над 40 000 фенове.

Освен това красавицата има много големи устни, тънка талия и пищен бюст. Моделката от Ростов на Дон твърди, че се занимава с таро, психология и създава „красиви фигури“ чрез фитнес тренировки. Именно благодарение на упражненията, уверява Екатерина, тя успяла да се сдобие с такива форми.

Но независимо от искрените ѝ уверения, върху нея се изсипа водопад от критики и недоверие от страна на потребителите в мрежата. Много от тях обвиниха Екатерина, че е използвала помощта на пластичните хирурзи, за да изглежда така.

Ростовчанката отхвърля обвиненията им и се позовава освен на тренировките, на правилното хранене и добрата наследственост.

„Нямам нито една операция. Външността ми – това са тренировки. А устните ми са козметология, а не операция“, категорична е Екатерина Галиченко.

Критиците ѝ обаче са изровили снимки на моделката от недалечното минало, на които тя изглежда коренно различно. Както тази снимка от 2016 година. Мнозина съжаляват, че Екатерина е променила външността си така брутално. Сега обиколката на ханша ѝ е вече 105 см. Много от феновете ѝ вече се съмняват, че тя е на 20 години, защото след тунинга изглежда на доста повече.

„Защо се мразиш толкова, какво си направила с тялото си“, пита я един от феновете, обозначил се girlilushious

„Скъпа, ами ти цялата си натъпкана със силикон“, отбелязва evgenijakimov6239

„Престарала си се! А си била толкова красиво момиче“, допълва ekaterinastark .