Кристиан Кирилов с първо интервю след спирането на „София ден и нощ“: Всяко нещо си има своето начало и край

 

 

Кристиан Кирилов набра значителна популярност покрай ролята си на Митко в култовия сериал „София ден и нощ“. Мачото се превърна в любимец на телевизионните зрители, а поканите за реклами заваляха една след друга.

Преди няколко дни стана ясно, че сериалът няма да продължи излъчването си, а с това приключват и договрните му отношения с продуцентите. Затова наш репортер реши да разговаря с татуирания сексимвол и да научи повече подробности около „София ден и нощ“, както и от личния и професионалния му живот.

Трябва да упоменем, че това е първото интервю на Кристиан, с което иска да внесе яснота около положението, в което се намира, тъй като ежедневно получава стотици съобщения от почитатели, които се вълнуват от професионалното му бъдеще. 

 

– Здравей, Крис. Преди няколко дни се появи информация относно сериала „София ден и нощ“, че ще се прекрати излъчването по Нова ТВ. Ти от своя страна отговори на своите последователи в социалните мрежи, че не снимаш отдавна в продукцията. Какво ще споделиш относно тези въпроси?

–  Да, появиха се доста статии в тази насока и по този начин събудиха безпокойството на феновете. Получих безумно много съобщения в инстаграм с въпроси дали продължавам със снимките в сериала. Беше невъзможно на всеки един поотделно да отговоря, затова потвърдих на стори, че не снимам отдавна. Относно продукцията – всяко нещо има своето начало и край. „София – ден и нощ“ беше изключително успешен проект, макар малцина да признаваха това, много дълго време продукцията беше с най-висок рейтинг в българския ефир, но самият проект достига своя край.

– През годините много се тръбеше, че ви плащат крайно ниска цена за труда, който полагате по време на снимки. Как ще коментираш това?

– Няма да разкривам подробности около заплащането, тъй като това е конфиденциална информация.

– Чувстваш ли се удовлетворен от успеха, който постигна в рамките на този телевизионен формат през изминалите години? Мислиш ли, че достигна върха в тази продукция?

– Относно това дали съм удовлетворен от успеха, който съм постигнал, отговорът ми е – ДА! През изминалата година получих доста отличия, както и 4 награди за актьор на годината. На наградите на „Нова подкрепя българските филми“ получих титлата „любим актьор“ в моята категория, където изборът на победителите зависеше единствено и само от зрителските гласове. На тези награди, за мое огромно щастие, получих най-голяма подкрепа от зрителите, общо 10 874 гласа – като нямаше продукция или друг артист, който да е получил такъв зрителски вот. Моята връзка и начинът ми на комуникация с моите фенове е доста силна и стабилна. Това всъщност е нещото, което най-много ме радва и ме мотивира да продължавам и в други проекти. Ежедневно получавам голяма подкрепа и положителна енергия от моите приятели в социалните мрежи. Освен наградата на Нова ТВ, получих още 3 статуетки за актьор на годината от различни медии.

– Запази ли приятелските чувства с някои от останалите колеги от продукцията? С кой от тях подържате най-голяма връзка?

– С всички колеги сме запазили приятелски чувства, както в живота се случва, нормално е с едни хора да кореспондираш повече, с други – по-малко. Но това не означава, че сме се разделили с лоши чувства. Ако трябва да посоча само едно име от колегите, с който сме най-близки към момента – това е Димитър Илков /Дани/.

– Имаш много снимки и в Холивуд. Как те приемат там и чувстваш ли се успял и на чужда земя?

– Всяка година поне веднъж посещавам САЩ. Много е рано да говорим за успех в чужда страна. Имам си планове и разговори за развитие в тази насока, които не искам да споделям към този момент, но се надявам до края та годината да мога да говоря малко повече и по тази тема. Както се казва – няма невъзможни неща! Има ли желание, има и начин!

– Наскоро афишира връзката си с фолкпевицата Джулия. Как се запознахте с нея и кога пламнаха любовните искри?

– Да, решихме да обявим връзката си, заедно сме, щастливи сме. Предпочитам да си останат лични тези подробности, макар да съм наясно , че на голяма част от почитателите са им интересни . В някое от следващите интервюта може и да споделя малко повече, но към момента, мисля че трябва да си останат лични тези моменти.

– Каза „в някое от следващите интервюта“ преди малко. Това означава ли, че вече си решил да даваш интервюта?

– Да, дълго време съм отказвал всякакви запитвания за интервюта и покани за гостувания, но вече реших, че е време за промяна и на това.

– Няма как да не те питам въпроса относно интервюто, което беше предвидено и анонсирано за предаването „На кафе“ при Гала по „Нова ТВ“. Имаше ли такова интервю и защо не беше излъчено?

– Да, имаме заснето интервю заедно с Маги Сидерова. Мисля, че си поговорихме по доста въпроси, които вълнуват нашите фенове. А това, защо не беше излъчено интервюто – този въпрос е към редакторите на предаването „На кафе“ и екипа на „Нова ТВ“. Интервюто не е стопирано от моя страна.

-Какво да очакват твоите фенове в скоро бъдеще? Ще има ли изненади?

– Работя в насока да ги изненадам приятно, времето ще покаже дали ще успея. Ще кажа само: „coming soon“./show.blitz.bg