Павел се показа за сефте с виетнамската Михаела Филева! (СНИМКА)

 

 

Скоро ще стане година, откакто рапърът Павел смени поп звездата Михаела Филева с виетнамския модел Кристина Нгуен, но до този момент двойката никога не е снимана заедно. Досега!

Чаровната Кристина се оказа много качествена утеха за половинката на Венци Венц след раздялата му с Михаела Филева.

Двамата изглеждат много влюбени и по всичко изглежда, че връзката им се задълбочава с много бързи темпове. Двамата дори вече живеят заедно. До този момент обаче, така и не бяха влизали в общ кадър в публичното пространство.

А историята на първата им обща снимка, е повече от романтична. Тя се случва на 14-ти февруари, в деня на влюбените. Тогава Павел и Венци извеждат половинките си, съчетавайки хем празника, хем тяхно участие в нощен клуб.

Венци и майката на новороденото им дете, заедно с Павел и Кристина, са купонясвали цяла нощи, а накрая, въпреки нежеланието на рапъра да афишира връзката си, все пак се е щракнал с гаджето си за сефте.

Екзотичната красавица Кристина Нгуен е модел на дрехи, снима се и в музикални клипове. Твърди се, че дължината на краката й доближава тази на бившата изгора на Павел, за който доскоро се твърдеше, че трудно прежива края на връзката си с Михаела Филева, с която въпреки раздялата, запазват добри приятелски отношения. Още повече, че съвсем скоро двамата отново ще ес съберат на една сцена – покрай хитовото шоу „Гласът на България”, където Михаела ще бъде треньор, а Павел – водещ. Съвсем скоро ясно ще си проличи и дали Павел е обзет от еуфория около новата си любов или все пак се е подразнил от най-горещия слух в публичното пространство в момента – че бившата му има афера със световната спортна звезда Григор Димитров.