Медицинско чудо: Останал без п**** като момче сега е горд баща

 

 

30-годишният Майк Мур от Мисисипи пострадал сериозно след неуспешно обрязване, което налага лекарите да му ампутират гениталиите още в детството. Но Мур изуми света и стана първият човек, който е баща след ампутация на пениса.

Той и съпругата му преди шест месеца станали горди родители на момченце на име Мемфис.

Мур с години е страдал от депресия, поради която е сринал и първия си брак и не се е надявал, че някога ще има деца.

„Семейство е това, което исках, най-важното в живота ми, но никога не съм вярвал, че ще имам дете и съпруга, която ще ме обича такъв, какъвто съм „, заяви той за SF Gate. “ И на четвърти октомври 2013 г. се ражда Мемфис, обожавам това малко момченце с цялото си сърце „, заяви бащата.

Мур и съпругата му наскоро пътували 3500 км от Мисисипи до Пало Алто в Калифорния, за да покажат малкия Мемфис на хирурга, който е дал всичко от себе си за живота на Мур. Д-р Гордън Лий, който специализира пластична хирургия в Медицинския център Станфорд, успешно е оперирал Мур през 2007 година.

„Доколкото знам, той е първият човек в света, който с напълно ампутиран пенис има свое дете „, заяви Лий за “ NBC Bay Area „.

Когато Мур бил само седем години е получил инфекция заради след обрязване, което наложило ампутацията. може нормално да уринира. Л

Тъй като връстниците му се присмивали, поради липсата на полов орган Мур изпада в тежка депресия

Преди седем години се запознал с д-р. Лий. До тогава Мур вече три пъти е подлаган на пластичен хирург, било безуспешно, но след като се запознал с д-р. Лий е решил да опита още веднъж.

Доктора използвал тъкан взета от бедрото, и извършил възстановяването Проблемите на Мур, след операцията не били решени. Първият брак му се разпаднал.

„Първата ми съпруга не можеше да приеме как изглежда члена ми след операцията “ – каза Мур. Неговата настояща съпруга Хедър, която е срещнал през 2011 г. го е приела такъв, какъвто е и скоро след запознанството се оженили. Тъй като Хедър не можела да зачене по естествен път препоръчали изкуствено оплождане, бебе инвитро.

След много мъчителни години Мур най-сетне е щастлив и решил да сподели своята история с всички онези, които се съмняват, че ще могат да водят нормален живот.

„Искам с историята си да проникна в сърцата на всички, които са преминали през същото, през което минавам аз и да им покажа, че няма невъзможни неща „, заяви той.