Немски еликсир на здравето, за който никога досега не сте чували!

 

 

Основната цел на този еликсир е лечение и профилактика на запушени артерии ( атеросклероза). Атеросклерозата е хронично, прогресиращо заболяване, което засяга вътрешния слой на големите и средните артерии на организма.

Във вътрешния слой на артериите се отлагат мастни вещества и стените на съдовете стават по-дебели и по-твърди. Също така регулира повишеното ниво на мазнини в кръвта, предотвратява умората, лекува инфекции и простудни заболявания, интензивно укрепва имунитета … Става дума за напитка от чесън, лимон, джинджифил и вода.

Необходими съставки:

* 4 големи глави чесън

* 4 лимона (с кора)

* малък корен от джинджифил или 2 супени лъжици

* 2 литра чиста вода

Приготвяне:

Измийте лимона и го нарежете на парчета и добавете джинджифила. Обелете чесъна, добавете го при лимона и джинджифила, всичко това поставете в блендер. Пасирайте хубаво докато не получите еднородна смес. Вече готовата смес поставете в тенджера и сложете 2 литра вода, загрейте я до точката на кипене. Веднага преди да заври отстранете от огъня и оставете да се охлади. Прецедете сместа и я поставете в стъклени бутилки, съобщават македонските медии.

Приемайте от напитката всеки ден по една чаша, поне 2 часа преди хранене, т.е. когато стомаха е напълно празен. Напитката се съхранява в хладилник.

След 3 седмици употреба, е необходимо да направите почивка от една седмица, след това можете да продължите със същия цикъл. След три седмици употреба ще забележите значителна регенерация на тялото от използването на напитката.