Михаела Филева проговори за връзката си с Григор Димитров

 

От няколко дни се говори за любовна авантюра между Григор Димитров и Михаела Филева. Слуховете набраха още по-голяма сила, след като най-добрата ни ракета публикува стори в Instagram профила си, на което тренира във фитнеса на фона на песен на изпълнителката.

Родни и чуждестранни медии подхванаха преди дни новината, че Григор Димитров се е разделил с Никол Шерцингер и има нова жена в живота си. Досега тенис звездата не е потвърдил или отрекъл това, но пък спряганата за негова нова половинка родна музикална звезда излезе с коментар в мрежата.

Тя заяви, че се гордее с успехите на тенистиста, но не го познава лично и слуховете за връзката им са неверни.

„Тъй като през последните няколко дни телефонът ми не спира да звъни, се чувствам длъжна да споделя официалната си позиция по темата. Като българка съм горда с успехите на тенисиста Григор Димитров. И това е всичко, което мога да кажа за него, тъй като не го познавам лично. Всичко, което четете по въпроса в „медиите“, ако въобще могат да се нарекат така сайтове и издания, които не проверяват информацията, а напротив — разпространяват слухове, не е истина“, написа певицата в профила си в Instagram.