Скандални разкрития за банкерката Биляна, щипнала 400 бона от клиенти с реклама!

Арестуваната бивша шефка на „Алианц“ в Нова Загора се е рекламирала като частен банкер в интернет. 29-годишната Биляна Манчева е задържана и обвинена за това, че е успяла да източи 425 000 лева от сметките на клиенти.

Десетки жители на Нова Загора барабар с кмета Николай Грозев са в шок и са поискали незабавна проверка на авоарите си, за да видят дали не са сред обраните от банкерката, пише „Телеграф“.

Грозев призна, че поискал веднага разпечатка за движението на средствата, тъй като администрацията му оперирала точно с тази кредитна институция.

Междувременно потребители на мрежата Инстаграм, където Манчева има няколко профила, алармираха, че чрез единия от тях /biljanamancheva/ е предлагала частни банкерски услуги на и бързи кредити при изключително изгодни условия. Публикациите там са от първите дни на февруари.

Никой от доскорошните подчинени, колеги и преки началници на Манчева не желае да коментира случилото се. Всички препращат опитите за разговор към централата на банката в София, откъдето след първото сухо изявление, че са стартирали своя вътрешна проверка за изясняване на детайлите, също предпочетоха да мълчат.