Извънбрачният син на погребението на Шабан Шаулич предизвика вниманието на сръбските медии

 

 

Един мъж на погребението на Шабан Шаулич прикова вниманието на сръбските медии-Робърт Шаулич е извънбрачният син на певеца.

„В шок съм повярвайте ми. Още ми е трудно да дойда на себе си.

Не мога друго да кажа. Беше ми много трудно да понесе новината. Въпреки, че не сме се виждали от години той е мой баща все пак. Имах дилема дали да присъствам на погребението, заради семейството му, но реших да си кажем последно „Сбогом“, споделя Робърт. „Не съм виждал баща си от години, а сега го погребах.

Това е голяма трагедия! Наистина не мога да опиша емоциите, които чувствам. Нямам какво да му простя, каквото се е случило – това е. Всичко му е простено. Осъзнавам, че на първо място е семейството му“, казва Робърт, добавяйки, че след смъртта на баща си той не е говорил със съпругата на Шаулич или полубрат си и полусестрите му.

„Никога не съм общувал с брат си и сестрите си. Болката е голяма, но никога не сме били в контакт. Ние просто не сме имали никаква връзка. Сега не е време да говорим за тази тема, може би някой ден ще говоря, но сега това би било немислимо“, категоричен бе Робърт.

 

Шабан Шаулич за първи път говори за извънбрачния син преди четири години. „Направих го в младостта си. Той не е дете на любовта. Честно казано, никога не съм правел тест, за да докажа дали той наистина е мой син.

Въпреки това, аз му плащах издръжка докато навърши 18-годишна възраст. Не се виждаме с него“, сподели тогава Шабан Шаулич. През 1972 година, само няколко години преди да се срещне със законната си съпругата, Шабан е станал баща на Робърт. Майка му е сръбкинята Невенка Нен Проданович, която от дълги години работи в Германия./