Потрошената Кристин: Физиотерапевти ме изгориха до кост!

 

 

Моделът Кристин Илиева претърпя тежка катастрофа с кола през март 2018г ., шофирана от поп дивата Дивна. И двата крака на моделката са счупени, а пълното й възстановяване продължава до днес.

Сега отново се налага събиране на средства поради влошаване на състоянието на Кристин. Пред „Телеграф“ Илиева разкрива, че от застрахователната компания не са изплатили никакво обезщетение досега, което да използва за лечението си. „Следствие на неправилно проведена физиотерапия в България получих изгаряне на тъканта и импалнтите, некротизация, което от своя страна активира отново бактерията. По тази причина се наложи да остана месец и половина в Турция. Ако не се овладее инфекцията е възможно да получа сепсис, който е животозастрашаващ. Също така има опасност да загубя краката си“, споделя Кристин.

От катастрофата насам тя не е работила, а семейството й продава имоти и със спестяванията си успява да покрие лечението си до този момент.

„Това, което ми предстои, са още множество интервенции, в това число премахване на импланите, операция на сухожилия, кръстни връзки, трансфер на мускулни влакна и кост, тъй като имам 40% липса на тъкани и мускули на бедрото. От септември в продължение на една година ще бъда подложена на минимум 5 операции (всяка с продължителност 2-3 месеца) за покриване на деформациите по краката ми с епидермис, защото имам липса на голяма площ кожа“, казва Кристин.

В момента тя е с ВАК машина, която представлява гъба в крака и пречиства раната и спомага за по-бързото й възстановяване. Всяка седмица моделката има 2-3 манипулации. Сутрин и вечер й вливат силни антибиотици, което ще продължи още месец – два, до изваждане на имплантите.