Ужас в Глазгоу! Чернокож провеси за косата жена от висока сграда, тя пищи и се бори за живота си, но… (СНИМКИ)

 

 

Жена беше провесена за косата от висока жилищна сграда секунди преди да полети надолу и да загине. Инфарктната случка се е разиграла в шотландския град Глазгоу, а жертвата е 30-годишната Алем Шимеми, съобщава „Сън“.

Очевидци на ужасяващия инцидент твърдят, че жената е била провесена за косата от височина над 30 метра. Няколко секунди по-късно тя полетяла надолу. Малко след това мъж изхвърчал от сградата и се опитал да избяга, но бил спрян от минувачите и пристигналите на място полицаи.

„Чух истеричен писък и отидох до прозореца и видях жената да я държат за косата. Тя не падна веднага, защото се опитваше отчаяно да се задържи за прозореца, драскаше по стената с краката се, опитвайки се да се хване, за да не падне. Беше ужасно за гледане“, разказа очевидец.

Друг, който направил снимките, помогнал за задържането на мъжа, който се опитал да избяга от мястото. Той го описа като „африкански тип“, който се опитал да бяга, но паднал върху стена и бил хванат от полицай и няколко жени.

Две жени, които били на мястото, говорили същия език като „африканския тип“, който крещял, молил се и не бил на себе си. Засега не е ясно каква е връзката му с Алем. Тя била член на местната еритрейска ортодоксална църква и всички я описват като „прекрасен човек“. Църквата се опитва да организира изпращането на тялото при семейството ѝ в Еритрея.