Ваня Джаферович припаднал от ….

 

 

Бившият футболист Ваня Джаферович се различава коренно от представителите на този спорт. Има си принципи, които не прекрачва за нищо на света.

За разлика от останалите футболисти той не се слави като женкар, който непрекъснато подменя жените в леглото си. От дълги години е щастливо обвързан с красивата си съпруга Жени, с която имат две деца.

Друго, по което се различава коренно от повечето футболисти, е че не обича шумни заведения и дискотеки. За чалга пък и дума не може да става. Алкохолът също не е негов приятел и много рядко си позволява да изпие едва-две бири.

Все още обаче помни първото си напиване. С бира! Случило се по време на лагер със съотборниците му. Бил 14-15-годишен и с момчетата взели кенчета с бира. Той изпил една бира и припаднал. Оттогава му останала травма, която и до днес му напомня, че не трябва да се напива.

България се нарежда на едно от първите места в света с деца, които от най-ранна детска възраст посягат към спиртните напитки. За този проблем се говори в така нашумелите „родителски срещи в…бар“. Там родителите обменят опит и споделят за проблемите с децата си. Оказва се, че голяма част от тях дори не подозират, че наследниците им отдавна вече са вкусили вкуса на алкохола