Кривошиева призна: Убих сина си в 6-ия месец, за да…

 

6 брака, 5 развода, извънбрачен син и няколко аборта са белязали живота на скандалната актриса Ирен Кривошиева. Звездата на „Хотел „Централ“, която на върха на кариерата си в края на 80-те емигрира в Америка, е убила неродения си син, в края на шестия месец от бременността, заради Стефан Данаилов.

По това време Ирен е била омъжена за третия си съпруг Йордан Марков.

Шокиращото признание, което хвърли в потрес не само заклетите ѝ почитатели, но и зложелателите ѝ, Ирен направи в биографичната си книга „Моят грях“. В нея, една от най-търсените между 1983 и 1990 г. актриси, която за 7 години се снима в 15 филма, изповяда най-голямата си тайна — че е убила неродения си син от съпруга си Владимир, за да роди дете на Ламбо. Ситуацията била още по-заплетена, тъй като по това време по документи актрисата все още се водела жена на третия си мъж Йордан Марков. Стефан Данаилов пък бил щастливо женен за голямата си любов Мария, с която, въпреки изневерите си, остана до последния ѝ миг.

Бившият секссимвол на родното кино призна, че цели 24 години е чакала Майор Деянов да признае публично за сина си Владимир. През 1985 г. Ирен и Ламбо се срещнали на снимачната площадка на филма „Поема“ в Малко Търново. Екипът бил настанен в луксозен хотел, а стаята на Ирен била в съседство с тази на Ламбо. По това време актьорът бил на 43 години, а бременната в шестия месец от мъж №3 Кривошиева — на 30.

„Взех решение да абортирам, за да му родя син. Имах близък гинеколог. Обясних му съвсем просто какво искам. С риск за живота си махнах бебето, момче, след снимките на „Поема“. На Владко казах, че съм вдигнала 50-килограмова торба с цимент при ремонта на банята и съм пометнала. Той и до днес вярва, че това е причината. А аз исках да родя дете на Стефан! Да родя сина си! Два пъти забременявах от Владко, и двата пъти махах плода — втория, вече в Америка, момиче. Винаги си представях, че детето от него ще е ниско, набито, с къс врат, елементарно, но и симпатично. Когато по-късно реших да родя от петия си мъж Тони, бях на 40 години и шансът да имам здраво дете бе едно на хиляда. Лекарите ме увериха, че при евентуална следваща бременност всичко ще е наред, но повече не забременях. Дали пък Господ не ме наказа за това, което направих на Йордан и на Владко — за лъжите ми?!“, шокира с изповедта си Кривошиева.