С ТЕЗИ НАВИЦИ ПРИВЛИЧАТЕ НЕГАТИВНАТА ЕНЕРГИЯ В ДОМА СИ

 

 

Негативната енергия влияе върху живота ви, дори и да не го приемате. Ето как можете да се отървете от нея и то за много кратко време.

1. Имате навика да държите фитнес уреди в спалнята

Спалнята трябва да се използва за почивка и уединение, а не за енергия за работа и физическата сила, която се изисква по време на тренировка. Карането на статичен велосипед или работа с компютър и дори гледане на телевизия в спалнята унищожава мира, който е необходим за тази стая. Тук трябва да почивате, да спите, да не тренирате и да работите.

2. Оставяте безпорядък в къщата

Стари вестници, разхвърляни книги, мръсно пране, купчини играчки, дреболии по масата, всичко работи несъзнателно на емоционално ниво. Подреждайте дома си поне веднъж седмично, за да се почувствате облекчени, здрави и по-леко.

3. Гардеробите са препълнени и разхвърляни

Ако гардеробите ви са препълнени и не знаете кое къде се намира, това означава, че сутринта ще сте подложени на стрес, защото не знаете какво ще носите или къде да намерите, това което искате да носите.

Ако не сте носили дрехи за повече от два сезона, значи е време да ги дарите на Червен кръст. Изпразнете шкафовете, за да направите достатъчно място за дрехите, които действително ще носите.

Когато купувате нови дрехи, имайте предвид следното: колкото бройки сте внесли, толкова трябва да изнесете.

4. Има празни стени, които изглеждат без живот

Празните стени не дават удовлетворение, а напротив. Отделете време да запълнете дома си с художествени творби, които да ви вдъхновяват и да ви правят щастливи. Ако нямате достатъчно пари, използвайте красиви плакати или тапети с интересен дизайн. Ако сте креативни, направете нещо свое.

5. Оставяте капака на тоалетната отворен

Жените от години споменават този проблем и то не напразно. Това може да ви донесе неприятности и да ви направи нещастни.

Създайте си навика да държите капака на тоалетната винаги затворен, когато не я използвате. Затваряйте вратата на банята.

6. Не миете редовно прозорците

Когато прозорците са чисти, тези около вас ще ви почитат и уважават. Когато са замъглени и мръсни, хората остават с лошо впечатление за вас.

7. Игнорирате скърцането

Вратата, която скърца, от входната до тази на гардероба, винаги е знак, че сте инати. Няколко капки специално масло или восък, дори зехтинът, ще предотвратят скърцането на пантите. По този начин вие доказвате, че сте готови и отворени за нови възможности.

8. Готвите рядко

Вашата кухня е сърцето на вашия дом. Когато не се използва, всички области от живота ви могат да страдат. Ако готвите повече у дома, със сигурност ще бъдете по-щастливи и по-здрави.

Ако не разполагате с време за готвене, варете кафе или чай най-малко веднъж на ден.

Включеният котлон означава топлина и жизненост.

9. Пазите непотребни вещи и подаръци, които не ви допадат

Отървете се от нещата, които не харесвате, дори да са нови и неизползвани. Продължете, без окови от миналото.

10. Тези, които имат къща и не използват главния вход

Вашата входна врата е символ на вашия живот. Когато непрекъснато влизате в дома си през гаражната или от задната врата, за кратко време ще загубите целите в живота си.

Вие ограничавате възможностите си за напредък. Имайте навика да използвате главната входна врата поне веднъж на ден.