Бившият на Мариана Попова проговори: Тя забременя много бързо

 

 

Италианецът Ханес Перфлер и певицата Мариана Попова изглеждаха като мечтаната двойка. Докато един ден не гръмнаха с новината, че се развеждат и тя се пренесе да живее при актьора Веселин Плачков.

Въпреки всичко Попова запази приятелски отношения с бившия си, който дори им гостува в новата къща с Веселин. 

Ханес пристига в България по работа. Първите шест месеца прекарва в Поморие и Бургас, след което се пренася в столицата. Решава да се установи тук, след като се запознава с Мариана.  „Орлин Горанов ни запозна и тя много бързо забременя. Решихме да остана. Тя имаше кариера тук. За мен беше по-възможно да работя тук и да уча език, отколкото за нея да идва в Италия или Германия“, призна наскоро той в свое интервю.

Бившият на гласовитата певица не отрича, че са били влюбени. Но поради непредпазливост тя забременява. В началото той се борил с това да бъдат заедно в името на детето. „Не проработи. Много сме различни, мислим различно, характерите ни са различни. Мисля, че сега тя е намерила точния човек. Надявам се да се чувстват хубаво заедно, както аз съм много щастлив с моята връзка“, допълва той.

 

Новата му половинка не е от светските среди. Казва се Жанет Стоянова и е собственик на голям клуб. „Много е хубаво, че сме в един и същи бизнес. За човек, който работи друго, е трудно да разбере всички тези часове, в които работя, поведението, което е необходимо да имам към гостите, нещата, които трябва да правя, които са част от нашата работа. Много съм щастлив в моята връзка. Имах голям късмет да намеря Жанет. Много хубаво е и че тя е много близка с дъщеря ми. Двете се забавляват заедно и се разбират. Мариана е прекрасен човек, но понякога хората или са направени един за друг, или не са“, споделя Ханес в свое интервю за известно списание.

Никога обаче не се е притеснявал от слуховете, които са плъзвали из медиите за половинката му. Докато бе с Мариана имаше твърдения, че е любовница на президента Георги Първанов. Той никога не е отдавал значение на тези спекулации и е спокоен, защото  знае истината и това му е достатъчно.