Моделка на Playboy, познавала политици-пе*****, бе намерена г***, мъртва и посипана с ко**** (СНИМКИ)

 

 

41-годишна моделка на Playboy е открита мъртва в къща за партита край Буенос Айрес, Аржентина. Наташа Джайт отишла на мястото в компанията на свой приятел. 

Красавицата лежала чисто гола на леглото, а по лицето си имала следи от кокаин. Като предварителна причина за смъртта й се посочва инсулт, предизвикан от употребата на наркотици и алкохол. При аутопсията не са открити следи от насилствена смърт, пише „Дейли мейл“.

 

Братът и адвокатът на Наташа обаче не са на същото мнение. Те предполагат, че жената е била убита – нещо, за което самата моделка е предупредила преди година. Тогава тя заявила, че разполага с доказателства, че много известни аржентински политици, журналисти и спортисти са педофили. Малко по-късно тя признала, че я заплашват с убийство и пуска пост в Туитър. В него тя пише, че ако изведнъж загине при странни обстоятелства, няма да е самоубийство. „Предупреждавам: не смятам да слагам край на живота си със самоубийство, не смятам да взимам прекалено много кокаин, да се давя във ваната или да се застрелвам. Така че, ако се случи нещо подобно, няма да съм го направила аз. Запазете този туит“, пише Наташа.

Братът на Наташа отбелязва още, че тя се е придържала към препоръките на лекарите и не е употребявала наркотици.

Наташа се е снимала в много известни списания, сред които Maxim и Playboy. Работила е в радиото и телевизията. Има две дечица.