Ще бъдете шокирани, когато разберете на колко години реално е Ху Хай (СНИМКИ)

 

 

Не е тайна, че китайците изглеждат много по-млади от годините си и се отличават с невероятно дълголетие. Така, Ху Хай, 68-годишен мъж от Шанхай, съвсем не изглежда на реалните си години.

За да изглежда не на годините си, на китаеца помага любовта към спорта и правилното хранене. От най-ранни години той се интересувал от много спортове, но професионално не се занимавал с никой от тях.

Известно е, че 68-годишният мъж практикува йога и по-специално прекарва много време с главата надолу. Експертите смятат, че може би това предпазва от плешивост (което е естествен процес на тази възраст) и спомага за изглаждането на бръчките, защото кръвта в положение на „с краката нагоре” се отича към главата (което очевидно не е толкова лошо).

В допълнение, Хай консумира само здравословна храна, но признава, че употребява хранителни добавки за поддържане на физическата подготовка и подобряване на някои процеси в организма.

Лекарите, които се интересуват от него и проведоха серия от тестове, също отбелязват, че повечето от показателите (левкоцити, костна чупливост, съдово състояние) съответстват на приблизително 40-50 години, което е с 15-20 години по-малко от сегашната му възраст.

Самият Хай казва, че не се чувства по-възрастен от 25 години. И ако погледнете неговите снимки, направени през 1978 г. и през 2016 г. е трудно да забележите разликата изобщо.