Българка с една от най- красивите рокли на Червения килим. Ето коя е тя и какъв беше тоалета й (снимки)

И пак наш представител успя да спечели овациите и позитивите на всички с прекрасната си визия и тоалет на червения килим

Оперната прима Соня Йончева бе гост на церемонията на наградите „Оскар“ в Лос Анджелис. Българката премина по червения килим със съпруга си – диригента Доминго Хиндоян.

 

Соня носеше дълга бална рокля в синьо с голи рамене на американския дизайнер Рубин Сингър, която подчертаваше фигурата на Йончева и ѝ придаваше присъщия ѝ блясък, с който сме свикнали да я виждаме на сцената.

Някои от международните медии я включиха в избора си за най-добре облечените знаменитости на червения килим. Към снимките, които публикува, Соня написа:

„За мен бе повече от важно да бъда тук и да видя как едно от най-великите изкуства отговаря с цялата си сила на проблемите на нашето общество днес. Вълнувах се за Рами Малек и Оливия Колман. Те спечелиха и това е неопровержимо доказателство, че естественият, честният и обикновеният начин, по който съществуваш и действаш, е истинска ценност. Вдъхновена съм за бъдещето.“

Майката на Соня – Теменуга Йончева, която е била при дъщеря си по време на събитията, също сподели снимки. Към кадрите от Лос Анджелис, на които присъства и малкият сина на Соня и Доминго – Матео, гордата майка сподели емоциите си:

„Неусетно отминаха дните в Калифорния и всеки един от тях беше изпълнен с емоцията от срещите с елита на световното киноизкуство. Резултатът от преминалите при голям касов успех прожекции по световните кинотеатри премиери на „Травиата“, „Тоска“ и „Луиза Милер“ в МЕТ (Метрополитън опера – бел. ред.),отведоха Соня и като посланик на „Rolex“ на наградите Оскар. Ето и малко снимки от атмосферата от тези незабравими дни в LA (Лос Анджелис – бел. ред.).“

В профила на Соня в Инстаграм се появи и снимка с Григор Димитров на събитие в Малибу, на която и двамата са усмихнати и щастливи от срещата си, а оперната прима написа:

„Гордея се, че съм българка! Силен, непобедим български дух!“