Мрежата прегря заради ВИДЕО, в което слабичка продавачка направо умъртви агресивен бабаит (СНИМКИ)

От няколко дни насам едно уникално видео се върти из социалните мрежи и побърква всички потребители, които са го гледали. Кадрите са от охранителна камера в магазин.

 

От видеото, заради което мрежата прегря, се вижда как неколцина мъже са се наредили на опашка пред слабичка продавачка и чакат да им дойде реда, за да платят стоката, която са избрали.

Бабитът, който e в края на опашката, изведнъж започва да налага и бута в хладилните витрини леко подпийнал мъж. След като няколко пъти го удря като парцалена кукла във витрините друг мъж от опашката плахо се опитва да прекрати свадата.

Тук обаче слабичката продавачка не издържа агресивното поведение на бабаита и опитите му да строши не само пияния мъж, но и витрините, за които тя отговаря, и решава да се набърка в случващото се.

„Побърка ли се? Ти нормален ли си?“, казва тя и започва да удря и рита големеца, на който дори шапката му хвръква. Той обаче се обръща към нея, а тук нервите на слабичката продавачка не издържат и му забива точно кроше в лицето. От свирепия й удар мъжът е направо нокаутиран и пада на земята.

Момичето спокойно се връща на работното си място като оставя всички мъже наоколо безмълвни от постъпката й.

Единствено жертвата на бабаита, който до преди секунди бе блъскан във витрините, решава да поздрави смелата продавачка и да й благодари, че го е спасила с думите „Най-накрая“.

Интересно е, че видеото е от охранителна камера в руски магазин. Друг любопитен факт е, че от записа става ясно, че е направен ден след Коледа през 2016 година.

Защо обаче чак сега видеото се завъртя из социалната мрежа и побърка българските потребители на Фейсбук, които масово започнаха да го споделят, не е ясно.

Едно обаче е сигурно – дамата е супер бойна и оправна. Уверете се сами: