Ето кой роден дизайнер искат холивудските знаменитости (СНИМКИ)

 

 

Българската дизайнерка Невена Николова, позната като НЕВЕНА, отново бе предпочетена от световна знаменитост, разбираме от модния експерт проф. Любомир Стойков.

Тоалет на Невена този път избра Ел Макферсън (известна още като „Тялото“), за да се появи с него на емблематичния оперен бал във Виена. Тя бе там по покана на австрийския милиардер Рихард Лугнер, който всяка година кани мега известна личност в своята ложа.

„Тоалетът, който българската дизайнерка изработи специално за Ел Макферсън, изпраща послание за изисканост, сдържан разкош, женственост и точно дозирана тържественост. Вталената блуза с дълъг ръкав е ушита от черна ангорска дантела, а подплатата е от копринен тюл. Прекрасно стои на Ел и полата с висока талия, направена от жакард. Благодарение на находчивата кройката е постигнат забележителен ефект за обем без помощта на кринолин“, експертно описва детайлите проф. Стойков.

 

Освен Ел Макферсън, в списъка на звезди, избрали родната дизайнерка, влизат още британската актриса и топ модел Елизабет Хърли, прочутата певица Никол Шерцингер, която е приятелка на българската тенис звезда Григор Димитров и много други.

 „Бях все пак изненадана, че Елизабет Хърли неочаквано смени стила си и прие друго деколте. Години наред в нейна запазена марка се превърнаха дълбоко изрязаната горна част, която акцентира върху красивия й бюст. Самата актриса има много силно и завладяващо присъствие, а аз бях водена от постигането на загадъчност, като сложим акцент върху нейното обаяние, чар и непреходна красота“, коментира Невена Николова и добавя, че ако трябва да даде име на роклята, избрана от британската актриса, то то със сигурност щеше да бъде „Елизабет Хърли”. 

Освен за известни представители на британския и световния елит в шоу-бизнеса и артистичния свят, Невена Николова е автор и на голяма част от тоалетите на първата дама Десислава Радева, с които тя се появява на важни държавни и международни визити, придружавайки съпруга си – българския президент Румен Радев.