Първо зрелищно ВИДЕО от ареста на убиеца на таксиметровия шофьор Красимир в Разград

Появиха се зрелищни кадри от задържането на предполагаемия убиец на таксиметров шофьор от Разград.

 

Вчера, мъж е бил убит по време на курс към близко до града село. Установено е, че извършителят е клиент.

Жертвата е 63-годишният Красимир Иванов. Шофьорът е качил клиент от автогарата в Разград за курс до село Дянково. По средата на пътя – той го нападнал с нож. „Смъртта е насилствена, с две прободни рани от нож в областта на врата, от двете страни”, заяви Илиана Георгиева, говорител ОДМВР – Разград.

 

Охранителна камера на магазин е заснела предполагаемия убиец на таксиметровия шофьор. А видео, разпространено от местна медия, показва задържането му.

По неофициална информация, той е около 25-30-годишен мъж, който леко накуцва, разбира и говори турски език. Разследването е установило, че шофьорът на таксито е качил мъж от автогарата в Разград, който поискал да бъде закаран до село Дянково. Предполагаемият убиец бил забелязан от жена, която спряла колата си, за да попита дали е станал пътен инцидент и дали може да помогне. Тогава мъжът помолил да бъде закаран до Разград.

 

„Човекът, който е убил Красимир и друг път е возен от наши колеги. Не е създавал проблеми, не е посягал, не се е държал агресивно. Но този път определено е имал нужда от пари и е трябвало да убие някой човек“, коментираха колеги на Красимир.