Братът на разградския убиец извади шокираща версия за касапницата! (ВИДЕО)

 

20 лева, таблет и телефон са коствали живота на 63-годишния таксиметров шофьор Красимир. Той беше убит по особено жесток начин в сряда вечерта по пътя между Разград и село Дянково.

Основният мотив за престъплението се оказал грабеж – версия, която първоначално беше смятана за най-малко вероятна от криминалистите. 22-годишен мъж на име Сали Пембеев е заловеният за убийството на таксиметровият шофьор.

 


                                             Сали Пембеев

„Банкнотите, кървавите са намерени в една игрална зала. Tой идва пеша от селото, за да ограби и да играе хазарт, това е истината. За нас това е извършителят на престъплението. Доказателствата са красноречиви. Сочи конкретни улики, както по отношение на себе си – така и вещи, които е отнел от жертвата”, казва Тихомир Тодоров, окръжен прокурор на Разград.

 

Още не са готови изследванията от които ще стане ясно дали обвиненият е бил под въздействие на алкохол или наркотици. Разследващите смятат, че престъплението е извършено, заради хазартна зависимост. При задържането мъжът е оказал съпротива. Той е родом от близкото до Разград село Каменар.

Братът на Сали не вярва,че брат му е способен да извърши убийство. „Батко ми не мога да прай такава нещо“, категоричен е той.

Прокуратурата ще повдигне обвинение на Сали за грабеж,  придружен с убийство.


Източник: Нова телевизия