Елена Петрова прилича на скелет, причината е шокираща

 

Актрисата Елена Петрова до такава степен не може да смогне с грижите за близнаците Изабела и Александър от бившия си съпруг Аристотелис Фотилас и театралните ангажименти, че е станала кожа и кости. Красавицата, която по принцип винаги е била слаба, сега вече е заприличала на скелет.

Репортер на „Уикенд“ забеляза шеметната брюнетка на театрална премиера. Фигурата ѝ напомня повече на тийнейджър – ръбеста и кльощава, заради което дрехите ѝ висят като на закачалка.

Отгоре на всичко актрисата носи широки панталони тип шалвари и вталени блузи все в тъмни тонове. Проблемът е, че заради загубата на килограми Петрова е отслабнала и в лице, което е изпило красотата ѝ. Звездата от „Стъклен дом“ добила измъчен и мършав вид, шепнели си гостите на театралната премиера.

Колегите ѝ твърдят, че Елена има много грижи покрай двете си деца, които навлизат в пубертета, станали вироглави и майка им едва излизала на глава с тях. Хубавицата роди Изабела и Александър през 2006-а, докато бе омъжена за гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас.

След като Елена го замени с друг, гъркът побесня и дори временно бе спрял да ѝ дава издръжка. Сега гъркът отпускал ограничени месечни суми, но искал съпругата му да му се отчита лев по лев кое за какво е похарчила, за да знае, че парите му не се харчат за нейни нужди. За да се справя с финансите, хубавата Елена се нагърбвала с всякакви странични ангажименти, включително участие в реклами, за да издържа семейството.

 

„Ежедневието ѝ е много напрегнато, търчи като луда по цял ден, направо се разкъсва. Не се и сеща да сложи залък в уста, затова е изкльощавяла“, споделят колегите ѝ зад кулисите. Лошото е, че след развода с Аристотелис на Елена не ѝ върви особено с мъжете. Хубавицата премина през няколко любовни истории с колеги от бранша, но всеки път връзките свършваха с крах.

Едно от първите ѝ гаджета бе Мариян Вълев – Куката, с когото изкара горещ романс още като тийнейджърка. Елена изживя горчива любов и с режисьора Мартин Макариев, който я заряза заради Луиза Григорова и стана неин съпруг. Говори се, че за малко била гадже и на Калин Врачански, но двамата бързо открили, че не си подхождат и приключили бързо нещата.