Мария сее паника със страшен белег

Фолкпевицата Мария умее да предизвиква внимание по всякакви начини, дори и когато това не й е самоцел. Наскоро в хитов столичен нощен клуб певицата буквално зашемети свой фен, но не вокални възможности, а с… визията си.

 

И преди да си помислите, че старозагорското миньонче на фолка е прекалило я с грима, я с оскъдността в дрехите, ще се изненадате да разберете, че този път причината е нещо съвсем различно. Става дума за белег на крака, който Мария има от години, но вероятно не всеки неин фен знае това.

„Потресох се! Не знаех, че има такива белези и в първия момент реших, че някой нещо й е причинил“, това бе дочут да споделя веднага на приятелите си шашнатият почитател на фолкдивата, която явно бе пропуснала да замаскира по-добре спомена от падането си преди години.

 

Припомняме, че Мария, която никога не е крила, че е страстен любител на екстремните спортове, сподели още при участието си в риалити формата „ВИП Брадър“, че преди години се е претрепала с мотор. Белезите са от това падане. А моторът, който е карала изпълнителката, бил подарък от майка й.

„Много лошо се претрепах. Майка ми ми беше взела мотор”, заяви тогава Мария, а част от съквартирантите й наоколо останаха изумени от споделеното. „Ехааа, ти си карала мотор”, възкликна Даниел Петканов, а фолкпевицата поясни, че става дума не за мощен мотор, а за скутер.