Дива гавра: Доставчик язди сервитьорка в известна кръчма в Благоевград, колежката ѝ снима, ехти чалга (СНИМКИ)

Доставчик от Благоевград, известен във всички благоевградски заведения се изгаври жестоко със сервитьорка в кафене на ул. „Тодор Александров“, в района на Строителния техникум, в Благоевград.

 

Валентин Я. яхна служителката в кафенето, поставяйки я на колене и започна да я „язди“, развявайки кърпичка на фона на ретро чалга, пише struma.com.

Под звуците на „Бял Мерцедес“ разпищолилият се снабдител влачи за косата Гергана В. по пода, обръщайки я с гръб и с лице, танцувайки върху нея като порно актьор. И докато девойката се мъчи да се освободи от „ездача“ си друга нейна колежка се залива от смях и снима, разпращайки видеото на познати и приятели.

Момичето прави опити да се смее, после да се дърпа, докато снабдителят, я върти като пумпал по пода, държейки я за косата. Пияни или дрогирани са участниците в грозната сцена, това е въпросът. Явно е, че язденото момиче е „изтрезняло“ и на следващия ден е напуснала кафенето, собственост на Кирил С., който се занимава с търговия с автомобили.

В заключение struma.com отбелязва, че няма да пусне клипа, който е унизяващ не само за нея, а и за читателите. Подобна гледка е потресаваща. Със сигурност собственикът на заведението е запознат с грозния клип и би трябвало да вземе мерки, около случилото се. Няма депозирана жалба в полицията, вероятно момичето се срамува от това, което са и причинили.