Скръбна вест! Внезапно почина известната тв журналистка Весела Тотева

 

Вчера сутрин внезапно е починала известната журналистка и продуцент на „Събуди се“ по Нова тв Весела Тотева. Тъжната новина съобщиха нейни близки 

Тя е излязла да тича от дома си в „Бояна“, както всяка сутрин, но й е прилошало и е починала, разказаха те.

Все още не е ясна причината за смъртта, но вероятно се касае за масивен инфаркт, аневризма или белодробна емболия.

„След нея остава споменът за изключителния колега и професионалист, за човека, изправил се и успял да преодолее най-тежките житейски изпитания. За майката, посветила се на двете си прекрасни деца. За активистката, отдала се на каузата да спасява децата от изкушенията на дрогата и насилието.
Поклон пред паметта й“, споделят днес в жалейка колегите ѝ от Нова телевизия.

Дълги години Весела бе продуцент на „Тази събота“ и „Тази неделя“ по bTV, а в последните години продуцираше „Събуди се“ по Нова телевизия.

Пълната с енергия и идеи за нови начинания журналистка откри и „Хапки живот“ – магазинче за сладкиши от натурални продукти.

Весела Тотева бе сред хората, които се осмелиха да разкажат историята на живота си и да опишат най-тъмните страни от него. Тя написа книгата „Падение и спасение“, в която разказа за борбата си с хероина. По нея бе направен и филмът „Доза щастие“, който излезе миналата година. „Филмът разказва за нейната борба с наркотиците и за това как успява да ги пребори. И как успява да излезе чиста от цялото това нещо и как успява да започне един пълноценен и истински живот след това”, разказа тогава Яна Титова – сценарист и режисьор на филма.

Весела Тотева очакваше първото си внуче. Дъщеря й е омъжена за сина на известния финансист Владимир Каролев.

„Не мога да коментирам това, Бог да я прости“, каза той, съкрушен пред БЛИЦ.

Екипът ни изказва съболезнованията си на близките й!