Начало ТОП Статии Ужасяващо! Журналист от Нова тв преживял страшна трагедия

Ужасяващо! Журналист от Нова тв преживял страшна трагедия

На двудневна екскурзия до Бачковския манастир заведе майка си и втория си баща журналистът от Нова тв Христо Калоферов. Със семейството бе и непозната девойка с майка си.

 

„Със семейството на хубав празник“, написа коментар под фотоса си във Фейсбук журналистът.

Тежка семейна драма бележи от ранно детство живота на телевизионера. Само на три години той губи баща, а преди да навърши 18 години, научава причината за смъртта му – татко му бива убит от чичо му след пиянска свада на строеж на нова къща. Убиецът – брат на дядото на Христо, бил носител на званието „борец против фашизма и капитализма“ и поради това лежал в затвора само няколко месеца за деянието си, писа „България Днес“.

Макар да са минали много години, журналистът още не е простил убийството на баща си. Христо неведнъж е признавал пред колегите за стаения си гняв, както и че би искал да се освободи от него. Досега обаче не се решавал на среща с човека, убил татко му.

„Още не съм готов да се изправя срещу него. Помня ръцете на баща ми – едни големи и силни, когато ме държаха“, връща лентата назад Калоферов.

Той е на 12 години, когато питал майка си защо има само един дядо и една баба. Тогава за първи път се запознава с родителите на баща си.

„Израснах без него и винаги ми е липсвал, но той със сигурност ми помага в трудните моменти отгоре“, казва журналистът. По-късно майка му се омъжва за втори път и се появява сестра му.

С днешна дата Калоферов почти не се е появявал с момиче в публичното пространство. Слухове го свързват с фотографката на Нова тв Красена Ангелова, но за годеж отрекоха и двамата. „Няма да говоря за личния си живот“, сподели журналистът.

Христо Калоферов със семейството си на Бачковския манастир

Христо Калоферов със семейството си на Бачковския манастир

error: Content is protected !!