Ето и коя е новата жена на бившия мъж на Мариана Попова (снимка)

Бившият мъж на Мариана Попова се похвали с новата си половинка, най- накрая намери и той любовта

Избраницата му се казва Жанет Стоянова, не е публично известна и е една от собствениците на актуалния клуб „Тифани“. За него е огромен плюс, че и двамата са в един и същи бранш, защото може да разбере отсъствията му вечер.

„Много съм щастлив в моята връзка. Имах голям късмет да срещна Жанет. Много хубаво е и че тя е много близка с дъщеря ми.

Двете се забавляват заедно и се разбират. Мариана е прекрасен човек, но понякога хората или са създадени един за друг, или не са“, признава Ханес, цитиран от „Галерия“.

С Мариана днес са много добри приятели. Виждат се често покрай дъщеря си Мария- Магдалена, която вече е на девет. Поделят грижите за нея поравно. Тя е интересен микс между родителите си. Момичето кара сърф и ски и обича да плува. Освен това е доста креативна и общителна. Обича и да готви с татко си в кухнята.

 

Ханес остава в България заради Мариана. Идва в страната ни по работа по покана на известен бизнесмен. Първите шест месеца прекарал в Поморие, където се запознава с изпълнителката. На едно събиране двамата се оказват седнали един до друг и Орлин Горанов решил да ги запознае. Така пламва любовта, а Мариана забременяла бързо след това. „Нещата между нас се развиха толкова бързо, че нямахме време да се опознаем“, споделяла е Попова.

Двамата се сгодиха през 2012 г. във „ВИП Брадър“, но до сватба така и не стигнаха. С времето разбрали, че са твърде различни във всяко отношение и не могат да продължат заедно. За това и се разделили преди три години. Ханес срещнал Жанет, с която си подхождат идеално. А Мариана намери сродната си душа в лицето на актьора Веселин Плачков.