Начало Любопитно Арестуваният Явор Бахаров напусна килията, ухилен до уши! Шефът на СДВР с...

Арестуваният Явор Бахаров напусна килията, ухилен до уши! Шефът на СДВР с официална информация за екшъна (СНИМКИ)

Директорът на СДВР Георги Хаджиев излезе с официална информация за инцидента с актьора Явор Бахаров. Известният артист е бил арестуван, защото е налетял да бие бивше свое гадже.

„На 4 март е получен сигнала на телефон 112 около 1:30 през нощта. Колегите от Първо РПУ са реагирали, ситуацията е станала на кръстовището на улиците „Паренсов“ и „Раковска“, разкри старши комисар Хаджиев.


Директорът на СДВР Георги Хаджиев

„Сигналът е бил за възникнал скандал между две лица. Екипът се отзовава. След което следва неизпълнение на полицейско разпореждане. В тази връзка лицето е задържано и е съпроводено в Първо Районно управление заради оказване на съпротива на орган на властта. В управлението му е наложена първоначална мярка за неотклонение от 24 часа в арест, а след това прокуратурата му я променя на 72 часа.

Той се е признал за виновен и в съда е внесено споразумение. Бахаров има наложено наказание „пробация“ за срок от 9 месеца“, потвърди Георги Хаджиев.

В късния следобед вчера със специализирания автомобил на Охрана на съдебната власт, звездата от „Стъклен дом“ бил докаран в Националната следствена служба заедно с още няколко арестанти. Къдрокосият левент изчакал около час да му върнат личните вещи и с бодра стъпка се запътил към портала на „Г.М Димитров“.


Бахаров напуска с усмивка Националната следствена служба,

Снимки: Крум Стоев

Придружавал го дежурният по охрана, който му пожелал всичко най-хубаво. С широка усмивка на лицето Явор подмятал сакчето си и се запътил към метрото, тъй като никой не го чакал, пише „Телеграф“.

 

33-годишният актьор не за първи път има сблъсък с правосъдието. През 2011 година беше арестуван за притежание на наркотици.

error: Content is protected !!