ЗЛОВЕЩО! ПРОКЛЯТИЕТО НА ДРЕВЕН ХРАМ ПОГЪЛНА МОРСКИ ПЕХОТИНЦИ

Един от най-зловещите случай с американски морски пехотинци излезе наяве. След като бяха изпратени да проникнат в древен храм в Афганистан, ги застигна нещо по-лошо от смъртта.

Зловещият случай, както много други, бе укриван дълги години от американското правителство. Всичко започва през март 2013-та година. Осем елитни американски морски пехотинци получават строго секретна мисия и са изпратени в източен Афганистан. Те трябва да проникнат в древен храм на 5 000 години.

Учените били убедени, че в храма е скрита древна машина. Много легенди и истории твърдят, че преди 5 хилядолетия хората са разполагали с летателни апарати, наречени Вимана. Това в пряк превод означава колесница, която може да лети.

Информация за летателните апарати има в древния епос Махабхарата. В него се описва война между летящи градове в небето. Според експерти в областта се говори за война между извънземни цивилизации, която се е състояла на Земята. Детайлна рисунка на подобно устройство има в древната книга Виманика Шастра, която може да видите в галерията. Там ще откриете и компютърна графика на Вимана, базирана на древните чертежи.

3

Огнените колесници, както ги наричат в древните епоси, могат да обикалят Земята, но и да летят в далечния Космос, отвъд пределите на Слънчевата система. Решени че тази технология им е нужна, американците започват да търсят къде може да е скрита Вимана. И успяват – те локализират такава машина в забравен древен скален храм в безпощадната афганистанска пустиня.

Пехотинците пристигат без страх в пустинята. Когато наближават храма, те откриват скала със странна рисунка на нея (виж галерията). Това само им доказва, че са на прави път. Скоро откриват мястото.

За да влязат в камерата, войниците взривяват каменната плоча. Смелите мъже влизат в дупката и повече никога не излизат. Последното нещо, което казали по радиостанцията, е, че са открили нещо, което е оградено със сиво поле. Последвали смразяващи писъци и предаването прекъснало.

4

Американската армия веднага стартира издирване. Спасителните екипи, пристигнали на мястото, виждат, че входът на храма е затрупан. Те се опитали да разчистят, но всичко вътре било срутено. Наоколо те открили части от униформите и екипировката на пехотинците. От мъжете нямало и следа – като че ли са се изпарили.

Едно от откритията на спасителния екип смразява кръвта. Намерен е дигитален носител, на който са заснети едни от последните мигове на войниците. На записа се вижда как, след като подминават колони от древния храм на 5 хиляди години, войниците изведнъж попадат в изключително модерна среда. Около, над и под тях има лампи, които примигват, както и метално съоръжение. След като навлизат няколко метра навътре в него, записът е прекъснат без обяснение.