Арестуваха един от най-жестоките бандити в България!

Арестуваха един от най-опасните крадци в страната Антони Гарванов – Гаргата. Той се укриваше след влязла в сила присъда. Задържан е в София при акция на полицията.

Гаргата е един от най-мъститите автоджамбази. Той е съден и за притежание и разпространения на наркотици, както и за други престъпления. От МВР потвърдиха  новината, като изпратиха официална информация:

38-годишен от Велинград, с влязла в сила на 16 януари 2019 г. присъда на Софийския районен съд, е установен и задържан при операция на криминалисти от сектор „Престъпления против собствеността“ в ГДНП в центъра на София. Мъжът е приведен за изтърпяване на наказанието си в затвора в Пазарджик. Присъдата му е ефективна и след неявяване за изтърпяването й, той бил обявен за общодържавно издирване.

 

Мъжът е с множество криминалистични регистрации, основно за противозаконни отнемания на моторни превозни средства. Известен е на органите на реда и в Кралство Испания, където е изтърпял ефективно наказание за противозаконно отнемане на автомобил.

Гаргата задига предимно джипове Рейндж Роувър. Той развива криминалния си бизнес и в Испания, където също има заведено дело срещу него.