ОТ АМСТЕРДАМ ИЗЛИТАТ ПОД ЕДИН И СЪЩИ НОМЕР 2 САМОЛЕТА В РАМКИТЕ НА 5 МИНУТИ РАЗЛИКА?

Вече се писа за силно смущаващите нови паспорти,намерени при загиналите в катастрофата. Все едно не са извадени от огъня, а от офиса…  Но това е само един нюанс.

Току-що изтече информация, че от Амстердам излитат под един и същи номер 2 самолета с разлика в рамките на 5 минути! Въпреки, че по график е само един! Бордовия номер на един от самолетите, който излита се различава от номера на самолета, който изчезна на 8 март 2014 г. само с една буква О, която лесно може да се преправи на D.

Съдейки по всичко, самолетът НЕ Е СЪВСЕМ ИСТИНСКИ и цялата трагедия е спектакъл, като свалянето на кулите в Ню Йорк на 11 септември 2001 г.

1. Март тази година беше отвлечен самолет на Малоазийските авиолинии, който както се твърди абсолютно и безследно изчезна. В действителност е бил отклонен в американска военна база Диего Гарсия. След което е бил препратен в Холандия.

2. В нужния ден и час отлита за Малайзия. В него не е имало живи хора, а трупове. Самолета е бил управляван от автопилот, освен излитането, което е сложна процедура, за което са били необходими живи пилоти, които преди удара са напуснали борда с парашути – нататък самолета е летял автоматично.
На нужното място са го взривили (даже най-вероятно без да се е налагало да бъдат използвани ракети земя-въздух, а просто залагайки вътре взрив, по същия начин като кулите близнаци на 11 септември).

3. Всички намерени паспорти са нови – и това между изгорелите метални останки от самолета (отново напомня за събитията на 11 септември – сградите бяха разбити на прах, но в изгорелите тела бяха намерени цели и чисти паспорти.

4. Опълченците говорят за странен мирис, идващ от намерените трупове около самолета, който е всичко друго, но не и миризма на изгорели живи хора.

5. Забележете! 295 човека – колко РОДНИНИ имат и досега никой от тях конкретно не са показали по телевизията в такава голяма и опасна за света трагедия. Единственото оправдание – уж ги предпазват от нахалните журналисти. Каква геройска загриженост!

 

 

При всяка авиотрагедия какво виждаме първо – това не е мястото на трагедията, а роднините на загиналите. Общо взето в течение поне на няколко дни ние наблюдаваме интервюта от роднините на загиналите и психолози работещи с тях. Но какво виждаме практически в този случай? От момента на трагедията минаха вече дни – но досега нито една телевизия в света не е показала роднини на жертвите. В нито един портал в интернет няма да намерите фотографии на роднините или интервю с тях.

Никъде в Интернет няма да намерите видео или снимки с истории на близки и роднини на загиналите, което е напълно естествено в такива ситуации.

6. Номерата на двата самолета са почти идентични и се отличават само по една буква – О и D. Бордовия номер на полет МН370, изчезнал в март е 9M-MRO. Бордовия номер на полет МН17, свален сега е 9М-MRD.

7. Целта на операцията е ЦРУ да обвини за всичко Русия и да започне срещу нея голяма война?

 

 

Подробности

Всички без изключение забелязват и говорят за много странните паспорти. Абсолютно нулеви, буквално издадени преди дни. А какво означават холандски паспорти с дупки? Така в Холандия бракуват невалидните паспорти. Защо тези паспорти са намерени в пасажерите на злополучния Боинг?

Ето още един факт:

Когато на 18-ти март изчезна Малайзийския боинг, някой в ефир беше казал, че скоро боингът ще изплува и така ще изплува, че ще бъде използван за провокация срещу Русия.