Цветана Манева и Силвия Кацарова бойкотираха шеф Ангелов – ето причината:

Специални гости на предаването Hell’s Kitchen и ресторанта на шеф Виктор Ангелов наскоро бяха Силвия Кацарова с дъщеря си Теди, провокативната Гери-Никол и доайенът на киното и театъра – актрисата Цветана Манева .

Видните дами, обаче, останаха само с очакванията за вкусна и приятна вечер, а две от тях дори демонстративно напуснаха заведението.

Докато един от готвачите в предаването открито се наслаждаваше на прелестите на Гери-Никол, колегите му не пестяха усилия, за да развалят и малкото направено в кухнята.

ВИЖ КОЯ Е ТВОЯТА ИКОНА-ЗАКРИЛНИК СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ

Какво се случи: след като почакаха достатъчно дълго, за да донесат поръчката им, Цветана Манева и Силвия Кацарова решиха да спретнат своеобразен бойкот, като си тръгнат от ресторанта… гладни.

Освен това, докато зад кулисите в кухнята на „Hell’Kitchen” готвачите не спираха да правят гаф след гаф, двете видни дами открито изразяваха недоволството си от пълното фиаско на готвачите. Това бе истински кошмар за шеф Ангелов, за когото перфектното отношение към работата е основополагащо за успеха от нея.

Силвия Кацарова

 

Цветана Манева

„Направихте ме за срам! Допускате моите специални гости да си тръгнат гладни от ресторанта!!!”, не на шега се вбеси шеф Ангелов, а готвачите и от двата отбора – мъже и жени – наведоха виновно глави.

В крайна сметка шеф Ангелов взе решение Петя да напусне състезанието завинаги.

 

 

Николай Тихомиров, който нахлузи престилката на номинираните във вторник, заслужи оставането си в Hell’s Kitchen за сметка на Петя.

Вечерта беше пълна издънка и за 29-годишната Веселина Чилева от Разлог – капитанката на червения отбор, чийто провал като шеф остави гладни гранд дамите Силвия Кацарова и Цветана Манева и те напуснаха гневни заведението.