Интрига в „Гласът на България“! Камелия хлътна по колега

Нова интрига се заформи в „Гласът на България“, след като Камелия призна, че си пада по Графа – пише в. „Уикенд“.

 

Тръпката към него изригнала напук на дългогодишния й партньор Цветин, който започнал да се шегува, че трябва да я изпрати на негов концерт, където да го замеря с бельото си, за да се успокои.

 

После наложил забрана да слушат Графа на път към поредното участие, защото „музиката му действала приспивно“ – отбелязва изданието.

„Харесвам баладите на Графа. Дълбоко в себе си съм голяма фенка на Владко Баладко. Той е моето увлечение по знаменитост, като въобще се брои за знаменитост“ – разказвала зад кулисите на шоуто Камелия.

 

С Графа са съседи по треньорския стол за трета поредна година в „Гласът на България“, но са си близки и извън светлините на прожекторите. Споделят специалните си режими на хранене и личните си празници. На последния рожден ден например поп изпълнителят получил тиранти от Камелия с пожелание да не му падат повече гащите.

Графа вече прилага и рецептата за таратор от кашу, в който фолд дивата изкарала дългия снимачен ден на кастингите на тъмно. Той се прави със счукани ядки, малко вода и много лимонов сок – пише изданието.