Какво се случва с Анджелина Джоли, лицето на актрисата изглежда шокиращо! (СНИМКИ)

Преди Нова година Анджелина Джоли се посвети главно на работа. Тя бе много заета с втората част на Maleficent (‘Господарка на злото”), а след това и Come Away („Отдръпни се”) за Алиса в страната на чудесата и Питър Пан. Сега джоли се е отдала на почивка и прекарва повече време с децата си в Ню Йорк.

 

Папараци обаче хванаха Анджелина с ужасен външен вид, а синините по лицето й шокираха десетки американци. От доста време актрисата е обект на коментари заради нездравословния си вид и прекалено слабата си фигура. Сега обаче вече красотата, с която се славеше от десетилетия, си отива. И всички се питат „Какво следва?”.

 

Явно вече и майчинството се отразява уморително на актрисата. Папараци заснеха Джоли, докато водеше наследниците си на премиерата на филма „Момчето ,което обузда вятъра”. Невъзможно е да не отбележим обаче, че тя изглежда много уморена. Под очите й освен бръчки се виждат и тъмни кръгове, точно като синини.

 

 

Сигурно не е лесно постоянно да гледаш и забавляваш шест деца. Семейството непрекъснато ходи по екскурзии, изложби и разходки. Джоли обаче сякаш няма достатъчно време за себе си.

 

В личния й живот изглежда, че има затишие. През миналата година й бяха приписвани много романи, включително и с Киану Рийвс. Актрисата обаче мистериозно мълчи винаги, когато става въпрос за личния й живот. Е, остава да се надяваме, че от любов към децата си, няма да забрави, че и тя е човек и се нуждае освен от време за себе си и от човек.