Пет майки ще се снимат в *****филм за деца, ето защо

Пет майки от Великобритания, ужасени от съдържанието на онлайн порнографията, ще снимат порнофилм, който няма да ги е срам да покажат на децата си. На всичко това ще бъде посветен новият проект на Channel 4, наречен Mums Make Porn.

 

Като част от шоуто, на жените е показано онлайн хардкор порно. Луиз, майка на шестгодишно дете от Манчестър, била толкова травмирана от това, което видяла, че й станало лошо и повърнала. 40-годишната Сара от Северен Уелс се разплакала, когато видяла порно сцени на изнасилване. „Ако това е първото нещо, което видя за секса, щях да се превърна в камък“ – казва тя. „Ние трябва да покажем на децата, че има нещо друго освен тези ужасни неща, които виждаме в интернет.“

Сара отбелязва, че ако синът й се отнася по този начин към жена, както го правят порноактьорите, тя ще му „нарита задника“.

БЪЛГАРСКИЯТ БЕРМУДСКИ ТРИЪГЪЛНИК

Жените споделят, че съвременните филми за възрастни подвеждат и заблуждават тийнейджърите за истинския секс. „Те трябва да разберат, че това не е нормално“, казват майките.

Филмът, който те ще снимат, ще бъде показан в последната част на шоуто, по време на парти, където участниците в проекта ще съберат приятелите и децата си.

 

След тежки преговори: Юнкер съобщи сензационна новина за сделката по Брекзит

По-рано, необходимостта да се разобличи порното, бе заявена от някои учени. По-специално, група изследователи от Националния университет на Ирландия заключиха, че учениците трябва да изучават порнографско съдържание, за да разберат, че това, което се случва на екрана, е постановка, а участниците в действието са актьори. Изучаването на филмите за възрастни, според експерти, ще помогне на подрастващите да избегнат последващото травматично преживяване, когато се окаже, че сексът в реалния живот е далеч от този, показан в порнографията.